Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta Dzierżoniów

Średnia ocena: 2 z 3 głosów.Napisz komentarz

Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta

?Jak skontaktować się z firmą Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Świdnicka 38, 58-200 Dzierżoniów
woj. dolnośląskie

Sklep mięsny

Podstawowa oferta firmy Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Świdnicka 38 w mieście Dzierżoniów (dolnośląskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (74) 8323865.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Dzierżoniów, Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta, , Dzierżoniów, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta Dzierżoniów zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (74) 8323865.

Numer telefonu do Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta (Dzierżoniów), pod adresem Świdnicka 38 to (74) 8323865.

Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta ma swoją siedzibę pod adresem Świdnicka 38, 58-200 Dzierżoniów. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Zakłady Przemysłu Mięsnego;Mróz Sp. z o.o.;magazyn producenta to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.