Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż. Kraków
Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż. działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.
Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż.
30-658 Kraków
woj. małopolskie
Podstawowa oferta firmy Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż. to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Łużycka 55 w mieście Kraków (małopolskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (12) 6586814.
Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00
Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż. pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (12) 6586814.
Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż. ma swoją siedzibę pod adresem Łużycka 55, 30-658 Kraków. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.
Mięso, wędlinyPodstawowa oferta Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż. to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.
33-300 Nowy Sącz
33-300 Nowy Sącz
32-543 Trzebinia
38-300 Gorlice
31-766 Kraków
30-556 Kraków
Opinie o Zakłady Mięsne w Żywcu. Dobija Wojciech mgr inż. Kraków zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.