Zakład Rybacki Długołęka

Średnia ocena: 2 z 25 głosów.Napisz komentarz

Zakład Rybacki działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to ryby.

Zakład Rybacki

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Rybacki? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

55-095 Raków
55-095 Długołęka

woj. dolnośląskie
(71) 3148193 ---

Podstawowa oferta firmy Zakład Rybacki to ryby . Siedziba firmy znajduje się pod adresem 55-095 Raków w mieście Długołęka (dolnośląskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (71) 3148193.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


ryby Długołęka, Zakład Rybacki, , Długołęka, Ryby
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Rybacki Długołęka zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Rybacki pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (71) 3148193.

Zakład Rybacki ma swoją siedzibę pod adresem 55-095 Raków, 55-095 Długołęka. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

RybyPodstawowa oferta Zakład Rybacki to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja ryby.

Zobacz również podobne firmy w okolicy
Zakład Rolny. Ferma. Chrzan Wiktor mgr inż. Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia drób i jaja.

Główna 4
55-040 Żórawina
Zakład Przetwórstwa Nasion Oleistych Sp. z o.o. Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia oleje, tłuszcze spożywcze.

58-114 Burkatów 28
58-114 Świdnica
Zakład Przetwórstwa Nasion Oleistych Sp. z o.o. Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia oleje, tłuszcze spożywcze.

58-114 Burkatów 28
58-114 Świdnica
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tadeusz Mazur Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

K. Miarki 50
58-500 Jelenia Góra
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sosnówka Wyspiańscy B. A. Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Tyrolska 8
58-564 Podgórzyn
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sklep Mięsny Firmowy Wiśniewska Barbara Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Kiełczowska 137a
51-315 Wrocław