Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga Pakosław

Średnia ocena: 3 z 9 głosów.Napisz komentarz

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Golejewo 34
63-921 Pakosław

woj. wielkopolskie
(65) 5478372 ---

Podstawowa oferta firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga to mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - artykuły do produkcji. Siedziba firmy znajduje się pod adresem Golejewo 34 w mieście Pakosław (wielkopolskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (65) 5478372.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


Pakosław, Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga, Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - artykuły do produkcji, Pakosław,
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga Pakosław zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (65) 5478372.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga ma swoją siedzibę pod adresem Golejewo 34, 63-921 Pakosław. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Zakład Przetwórstwa Mięsnego Sp.j. Dworecki Grzegorz, Edward i Jadwiga to , natomiast specjalizacja mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - artykuły do produkcji.

Zobacz również podobne firmy w okolicy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Sorgowicka Elżbieta Specjalizacja firmy to .

Zelgniewo 78
64-811 Kaczory
Zakład Przetwórstwa Mięsnego S.C. Binek i Jasik Specjalizacja firmy to .

Strzelecka 80
63-430 Odolanów
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Mróz Sp. z o.o. - Ferma Specjalizacja firmy to .


63-140 Dolsk
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Mat-Jan Gumny Janusz Specjalizacja firmy to .

Lipowa 39
64-610 Rogoźno
Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Berska Ewa Specjalizacja firmy to .

Grębanin 44
63-600 Baranów
Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Berska Ewa Specjalizacja firmy to .

Grębanin 44
63-600 Baranów