Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik Wadowice

Średnia ocena: 5 z 18 głosów.Napisz komentarz

Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Podstawie 30
34-100 Wadowice

woj. małopolskie
(33) 8720645 ---

Podstawowa oferta firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Podstawie 30 w mieście Wadowice (małopolskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (33) 8720645.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Wadowice, Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik, , Wadowice, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik Wadowice zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (33) 8720645.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik ma swoją siedzibę pod adresem Podstawie 30, 34-100 Wadowice. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Mięso, wędlinyPodstawowa oferta Zakład Przetwórstwa Mięsnego SC Wolas i Kastelik to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.

Zobacz również podobne firmy w okolicy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Kurdziel Jan Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Os. Czatkowice 47
32-063 Krzeszowice
Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Kołdras Henryk Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Proszówki 151B
32-700 Bochnia
Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Kołdras Henryk Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Proszówki 151B
32-700 Bochnia
Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ciepał Anna i Ciepał Jan Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Domaniewice 29
32-313 Wolbrom
Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Stoczek Andrzej i Wilkosz Elżbieta Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Radziszowska 21
32-050 Skawina
Zakład Przetwórstwa Mięsa. Barczyk Edmund Specjalizacja firmy to artykuły spożywcze i gastronomia mięso, wędliny.

Pompka 7
32-340 Wolbrom